Var finns din framtida karriär?

Junior Digital Specialist

Om Piktiv

Piktiv är ett växande konsultföretag där vi jobbar med marknadsföring och analys i Örebro. Våra kunder sträcker sig från små lokala företag som behöver hjälp med att etablera sig i sin bransch till stora företag som är marknadsledande inom sitt område. Vi bidrar till att växa våra kunders affär genom digital marknadsföring. Just nu är vi 10 anställda men vi siktar på att bli dubbelt så många inom 3 år.

Vi är övertygade om att det enda sättet att leverera riktigt bra produkter är genom att verkligen förstå våra kunders affärsområden. Därför sätter vi högt värde vid tät kundkommunikation och jobbar gärna hos kunden. Vi ser det också som en naturlig del att föra över vår kunskaper till vår kund.

Personen vi söker

Vi letar efter en Junior Digital Specialist till vårt växande team i Örebro. I denna roll ser vi dig som är nyligen examinerad inom matematik, ekonomi och statistik. Vi tror att du är nyfiken på att jobba med marknadsföring och vill utvecklas i vår bransch.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som konsult och kommer att hjälpa våra kunder med deras digitala marknadsföring. Dina arbetsuppgifter kommer att främst gå ut på att analysera data från kunders digitala marknadsaktiviteter. Från den datan kommer du med rekommendationer, information och förbättringsåtgärder för kundens marknadsföring. Med ett team av erfarna kollegor kommer du att vara ansvarig för våra kunders strategi och utförande för medieköp i Google Ads samt sociala plattformar. Du kan också komma att arbeta med andra plattformar som är specifika för varje kund. 

Vad vi erbjuder

Det underliggande syftet som Digital Specialist på Piktiv kommer vara att effektivt bygga en bred och djup kompetens inom digital marknadsföring. Vi erbjuder dig en möjlighet att bli expert inom vårt område, genom studerande och mentorskap. Vi hoppas därför att du ständigt strävar efter att bli bättre och att du har som mål att bli grymt duktigt inom digital marknadsföring 

Piktiv är en liten organisation med målet att alltid leverera på topp samt att växa och vi hoppas att du vill dela den resan med oss. Vi tror att du är snabblärd, att du uppskattar att använda data och teknologi för att lösa problem. Vi erbjuder ett mentorskap där din mentor kommer att guida dig i dina arbetsuppgifter. Du kommer också att ges möjlighet att studera samt besöka konferenser inom digital marknadsföring och analys. 

Uppgifter och ansvar

Hantering av våra klienters betalda sök och/eller betald sociala medier, inkluderat kontinuerlig optimering, analys och strategi. Analysera kundbeteende och marknadsföringens utfall med hjälp av Excel och Google Analytics. Rådgiva våra kunder hur de ökar sin tillväxt samt generera ett större värde av deras marknadsbudget. Arbeta  rent praktiskt med att att öka kunders tillväxt samt generera ett större värde av deras marknadsbudget. Identifiera och implementera relevanta förändringar och innovationer inom branschen. Projektledning och kundansvar. Kontinuerligt lära dig och förstå de senaste teknologierna och teknikerna i branschen.

Nyckelkvalifikationer

- En kandidatexamen eller motsvarande i datavetenskap, ekonomi, statistik eller liknande
- En bra analytisk förmåga 
- Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska
- Förmågan att snabbt sätta sig in och använda tekniska plattformar och system

Meriterande kvalifikationer*

- Flytande i ytterligare ett språk
- Erfarenhet eller kunskap i Google Ads, Facebook Ads, och/eller Google Analytics.
- Erfarenhet och kunskap i programmering

*De meriterande kvalifikationerna ser vi som ett plus i kanten men inte ett krav för din ansökan. 

Ansökan och information

Ansökan:
- Ett CV som redogör för relevant kompetens
- Ett personligt brev som motiverar varför du passar för rollen
- Kopior av relevanta intyg/diplom om sådana finns

Information om tjänsten:
- Heltid
- Börjar med sex månaders provanställning
- Individuell lönesättning
- Intervjuer sker löpande

Skicka in din ansökan här

Piktiv är ett expansivt bolag inom digitalisering

DIN karriär

Hur är det att jobba här?

Din karriär hos oss
När du jobbar på Piktiv är du omgiven av branschens duktigaste programmerare. Det är högt till tak och alla hjälps åt för att lösa kundernas problem, men vi trivs också tillsammans och umgås utanför arbetet. Vi tycker det är viktigt att alla har kul på jobbet.

Vem är du?
Du fokuserar på dina styrkor och arbetar bra både i team och självständigt. Som kollega är du hjälpsam och delar med dig av dina kunskaper, så att vi snabbare kan förstå problem och hitta lösningar. För att trivas hos oss har du också ett driv att utvecklas.

Vårt löfte till dig
Du får kontinuerlig vidareutbildning och coachning i din yrkesroll. Arbetsuppgifterna är varierade och utmanande, men du får stöd av dina kollegor om du kör fast. Vi värdesätter dina styrkor och låter dig lösa problem på ditt sätt och leverera med kvalitet.

Utveckla din drömarbetsplats

Piktiv är ett litet företag, där alla har chans att påverka och förändra. Vi får hela tiden nya idéer som vi försöker realisera. Det är viktigt att alla trivs på jobbet och att vi har kul tillsammans.

Plugg-och-krubb-luncher

För att alla ska få utvecklas i sin yrkesroll avsätter vi regelbundet arbetstid för att tackla nya utmaningar och lära oss nya saker. Varje vecka bjuder vi in till lunch med vidareutbildning.

växa tillsammans

Ibland känns allt perfekt

KONTAKTA OSS

Kom in på fika så snackar vi

Adress

Kaplansgatan 18, 541 34 Skövde

Älvtomtagatan 12, 703 42 Örebro

Telefon

+46 (0) 733 88 10 42

Skriv till oss