Var finns din framtida karriär?

Solutions Architect

Som Solutions Architect har du varierande arbetsuppgifter, du kommer både få chans att arbeta som utvecklare i något av våra utvecklingsteam, men du kommer även arbeta en hel del för att stötta vår säljavdelning utifrån ett tekniskt perspektiv.

Du kommer vara personen som sätter dig in i potentiella kunders behov och utmaningar och som på ett pedagogiskt sätt kan beskriva hur vi kan hjälpa dem och lösa deras problem.
Du hjälper våra kunder att formulera sina behov och kommer leda förstudier för att ta fram tekniska lösningar och utvärdera scoopet av ett projekt. Du kommer vara delaktig i offertskrivande och bygga upp ett förtroende för Piktiv och våra tekniska lösningar hos kunden. När vi landat en beställning från kund är du drivande i att få projektet i rullning.

Piktivs affärsidé bygger på återkommande kunder, genom att leverera programvara av hög kvalité bygger vi ett förtroende hos varje kund som leder till återkommande beställningar, som Solutions Architect kommer du ha tät dialog med våra kunder och det är viktigt att du kan representera Piktiv på sådant sätt att vi hela tiden får förnyat förtroende.

Personen vi letar efter är en utmärkt kommunikatör och har en hög pedagogisk förmåga som gör det möjligt för dig att på ett trovärdigt sätt presentera våra tekniska lösningar oavsett om kontaktpersonen hos kunden har en teknisk bakgrund eller ej. Du är en passionerad systemutvecklare och din tekniska förmåga tillåter dig att ta fram effektiva lösningar till våra kunders utmaningar.

Placeringsort för denna tjänst är på vårt kontor i Skövde eller Örebro.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan och eventuella frågor direkt till VD Jonas Bjering
Mail:
jonas@piktiv.se
Telefon:
070-6349707

Om Piktiv

Vi är ett växande konsultföretag där all utveckling sker på vårt kontor i Skövde. Våra kunder sträcker sig från små lokala företag som behöver hjälp med att etablera sig i sin bransch till stora internationella företag som är marknadsledande inom sitt område. Vi bistår med full stack systemutveckling, ux, projekt-ledning och tillämpad maskininlärning. Just nu är vi 20 anställda med siktet inställt på att bli ännu fler inom kort. Vi har vuxit med våra kunder sedan starten 2009 genom att vara lyhörda, nyfikna och lösningsfokuserade. Vi arbetar med intressanta företag som är marknadsledare och arbetar med Maskininlärning, Fintech och Spelutveckling.

Piktiv är ett expansivt bolag inom digitalisering

DIN karriär

Hur är det att jobba här?

Din karriär hos oss
När du jobbar på Piktiv är du omgiven av branschens duktigaste programmerare. Det är högt till tak och alla hjälps åt för att lösa kundernas problem, men vi trivs också tillsammans och umgås utanför arbetet. Vi tycker det är viktigt att alla har kul på jobbet.

Vem är du?
Du fokuserar på dina styrkor och arbetar bra både i team och självständigt. Som kollega är du hjälpsam och delar med dig av dina kunskaper, så att vi snabbare kan förstå problem och hitta lösningar. För att trivas hos oss har du också ett driv att utvecklas.

Vårt löfte till dig
Du får kontinuerlig vidareutbildning och coachning i din yrkesroll. Arbetsuppgifterna är varierade och utmanande, men du får stöd av dina kollegor om du kör fast. Vi värdesätter dina styrkor och låter dig lösa problem på ditt sätt och leverera med kvalitet.

Utveckla din drömarbetsplats

Piktiv är ett litet företag, där alla har chans att påverka och förändra. Vi får hela tiden nya idéer som vi försöker realisera. Det är viktigt att alla trivs på jobbet och att vi har kul tillsammans.

Plugg-och-krubb-luncher

För att alla ska få utvecklas i sin yrkesroll avsätter vi regelbundet arbetstid för att tackla nya utmaningar och lära oss nya saker. Varje vecka bjuder vi in till lunch med vidareutbildning.

växa tillsammans

Ibland känns allt perfekt

KONTAKTA OSS

Kom in på fika så snackar vi

Adress

Kaplansgatan 18, 541 34 Skövde

Älvtomtagatan 12, 703 42 Örebro

Telefon

+46 (0) 733 88 10 42

Skriv till oss