Var finns din framtida karriär?

Systemutvecklare

Vi är ett växande konsultföretag där all utveckling sker på vårt kontor i Skövde. Våra kunder sträcker sig från små lokala företag som behöver hjälp med att etablera sig i sin bransch till stora internationella företag som är marknadsledande inom sitt område. Vi bistår med full stack systemutveckling, ux, projekt-ledning och tillämpad maskininlärning. Just nu är vi 20 anställda med siktet inställt på att bli ännu fler inom kort.

Vi har vuxit med vårakunder sedan starten 2009 genom att vara lyhörda, nyfikna och lösningsfokuserade. Vi arbetar med intressanta företag som är marknadsledare och arbetar med Maskininlärning, Fintech och Spelutveckling. Hårt arbete lönar sig och fler och fler kunder vill arbeta med oss. Vi söker därför 4 nya kollegor omgående.

Vi söker dig som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med kompetenta medarbetare där alla tar stort eget ansvar. Vi tror att du har kodat sedan barnsben eller kommit fram till att mjukvaruutveckling är din passion lite senare, du älskar problem och lösningar och trivs med att arbeta i team.

Varför skall du jobba på Piktiv? För att du...
  • ...vill utvecklas mer inom Fintech, Maskininlärning och Spelutveckling.
  • ...vill jobba i ett entreprenörsdrivet bolaget i tillväxt.
  • ...får möjlighet att leverera hög kvalitet tack vare en väl genomarbetad utvecklingsprocess och kompetenta kollegor.
Låter det intressant?

Skicka din ansökan och eventuella frågor direkt till VD Jonas Bjering
Mail: jonas@piktiv.se
Telefon: 070-6349707

Piktiv är ett expansivt bolag inom digitalisering

DIN karriär

Hur är det att jobba här?

Din karriär hos oss
När du jobbar på Piktiv är du omgiven av branschens duktigaste programmerare. Det är högt till tak och alla hjälps åt för att lösa kundernas problem, men vi trivs också tillsammans och umgås utanför arbetet. Vi tycker det är viktigt att alla har kul på jobbet.

Vem är du?
Du fokuserar på dina styrkor och arbetar bra både i team och självständigt. Som kollega är du hjälpsam och delar med dig av dina kunskaper, så att vi snabbare kan förstå problem och hitta lösningar. För att trivas hos oss har du också ett driv att utvecklas.

Vårt löfte till dig
Du får kontinuerlig vidareutbildning och coachning i din yrkesroll. Arbetsuppgifterna är varierade och utmanande, men du får stöd av dina kollegor om du kör fast. Vi värdesätter dina styrkor och låter dig lösa problem på ditt sätt och leverera med kvalitet.

Utveckla din drömarbetsplats

Piktiv är ett litet företag, där alla har chans att påverka och förändra. Vi får hela tiden nya idéer som vi försöker realisera. Det är viktigt att alla trivs på jobbet och att vi har kul tillsammans.

Plugg-och-krubb-luncher

För att alla ska få utvecklas i sin yrkesroll avsätter vi regelbundet arbetstid för att tackla nya utmaningar och lära oss nya saker. Varje vecka bjuder vi in till lunch med vidareutbildning.

växa tillsammans

Ibland känns allt perfekt

KONTAKTA OSS

Kom in på fika så snackar vi

Adress

Kaplansgatan 18, 541 34 Skövde

Älvtomtagatan 12, 703 42 Örebro

Telefon

+46 (0) 733 88 10 42

Skriv till oss