Var finns din framtida karriär?

UI/UX Artist sökes

Personen vi söker

Piktiv AB letar efter en vass 2D grafiker som kan hjälpa oss att skapa UI för vårt Unreal 4 projekt som vi jobbar med på uppdrag av Coffee Stain Publishing. Personen vi söker behöver kunna effektivt svinga en wacom-penna för att skapa 2D UI, knappar, menyer och ikoner samt jobba nära våra programmerare för att hjälpa till med implementationen.

Krav:  Excellent Photoshop-kunskap, stort UI/UX intresse

Bonus: Unreal 4 erfarenhet, Illustrator-kunskap, meriterande spelproduktioner


Piktiv utvecklar system för både internationella och lokala kunder, vi bistår med full stack systemutveckling, ux, ledning, dataspelsutveckling och tillämpad maskininlärning. Vi växer med 50% per år och tillsammans med dig tar vi ansvar för att du utvecklas i takt med bolaget, antingen som generalist eller som specialist.

Tjänsten är på heltid och din arbetsplats blir i våra helt nybyggda lokaler i Science Park Skövde.


Skicka din ansökan och eventuella frågor till vår Art Director Daniel Ribera Olsen

mail: daniel.ribera@piktiv.se


 Piktiv är ett expansivt bolag inom digitalisering

DIN karriär

Hur är det att jobba här?

Din karriär hos oss
När du jobbar på Piktiv är du omgiven av branschens duktigaste programmerare. Det är högt till tak och alla hjälps åt för att lösa kundernas problem, men vi trivs också tillsammans och umgås utanför arbetet. Vi tycker det är viktigt att alla har kul på jobbet.

Vem är du?
Du fokuserar på dina styrkor och arbetar bra både i team och självständigt. Som kollega är du hjälpsam och delar med dig av dina kunskaper, så att vi snabbare kan förstå problem och hitta lösningar. För att trivas hos oss har du också ett driv att utvecklas.

Vårt löfte till dig
Du får kontinuerlig vidareutbildning och coachning i din yrkesroll. Arbetsuppgifterna är varierade och utmanande, men du får stöd av dina kollegor om du kör fast. Vi värdesätter dina styrkor och låter dig lösa problem på ditt sätt och leverera med kvalitet.

Utveckla din drömarbetsplats

Piktiv är ett litet företag, där alla har chans att påverka och förändra. Vi får hela tiden nya idéer som vi försöker realisera. Det är viktigt att alla trivs på jobbet och att vi har kul tillsammans.

Plugg-och-krubb-luncher

För att alla ska få utvecklas i sin yrkesroll avsätter vi regelbundet arbetstid för att tackla nya utmaningar och lära oss nya saker. Varje vecka bjuder vi in till lunch med vidareutbildning.

växa tillsammans

Ibland känns allt perfekt

KONTAKTA OSS

Kom in på fika så snackar vi

Adress

Kaplansgatan 18, 541 34 Skövde

Älvtomtagatan 12, 703 42 Örebro

Telefon

+46 (0) 733 88 10 42

Skriv till oss