Allt inom det digitala (nästan)

»Jag tror att man kan förstå kunden och vara bra på programmering samtidigt. Piktiv är ett företag där kvalitet är viktigast och där vi vågar jobba på rätt sätt.

Vi tror på människors styrkor och att låta alla använda sina bästa sidor för att göra nytta. Piktiv ska vara en arbetsplats där man trivs. Jag ser våra långvariga affärsrelationer som ett bevis på att vi lyckats.«

Jonas Bjering

Piktiv går bortom det vanliga och satsar mot något extraordinärt

Vårt agila recept

Det viktigaste är inte vad vi programmerar eller vad våra utvecklare kan för språk, utan att vi förstår din affärsidé och vad dina kunder behöver. Det gör att vi kan stämma av, anpassa och utveckla din lösning allt eftersom.

VILKA VI ÄR

Mycket mer än bara kodare

Det som gör Piktiv annorlunda är våra utmanande och utvecklande uppdrag, i kombination med stöttande, sporrande och kunniga kollegor. Vi provar nya saker, sporras av utmaningar och slipar våra förmågor.

“Ett toppengäng! Vi anlitade Piktiv för vidareutveckling av vår produkt. Det gick som en dans. Alltså, på riktigt.”

Åke Brattberg

”Vi anlitade Piktiv för att höja kvaliteten i vår digitala annonsering. De var verkligen superenkla att jobba med och vi blev väldigt nöjda med leveransen.”

Freddy Becker

”Vi sökte kvalificerade utvecklare med förmågan att anpassa sig till ett startup-bolags verklighet och bli en del av vårt team. Jag är väldigt nöjd med hur Piktiv har levererat!”

Linus Jernbom
Låt oss växa din affär

Häng med!
Det blir kul...

Inget rita, gissa, spring

När man förstår kundens affär kan man bygga lösningar som håller, istället för att skjuta i blindo och hoppas på det bästa. Kvalitet, långsiktighet och säkerhet är viktigt.

De mest krävande uppdragen

Vi är vana att lösa de svåraste och mest komplexa utmaningarna, med skyhöga krav på effektivitet, resultat och säkerhet. Lösningen ska så klart också vara elegant.

Mer än bara programmerare

Hos oss jobbar de bästa människorna i branschen och dessutom är vi väldigt duktiga på kod. Man arbetar bara på Piktiv om man strävar efter att bli ännu bättre.

Piktiv växer

Sedan 2009 har vi byggt upp ett team med tio anställda, men nöjer oss inte där. Piktiv växer och inom tre år ska vi dubbla både antalet anställda och omsättningen.

KONTAKTA OSS

Kom in på fika så snackar vi

Adress

Kaplansgatan 18, 541 34 Skövde

Älvtomtagatan 12, 703 42 Örebro

Telefon

+46 (0) 733 88 10 42

Skriv till oss