Var finns din framtida karriär?

Marcus Bjering

»För att fungera som programmerare behöver man chefer och processer som skapar en arbetsmiljö där man i lugn och ro kan fokusera på sitt jobb.

Därför vet jag att Piktiv är den bästa arbetsplatsen för att utvecklas som programmerare. Vi är ett litet och flexibelt företag, där du i hög grad kan påverka din arbetssituation. Här värdesätter vi din kompetens och intelligens. Vad värdesätter du?«

Piktiv är ett expansivt bolag inom digitalisering

DIN karriär

Hur är det att jobba här?

Din karriär hos oss
När du jobbar på Piktiv är du omgiven av branschens duktigaste programmerare. Det är högt till tak och alla hjälps åt för att lösa kundernas problem, men vi trivs också tillsammans och umgås utanför arbetet. Vi tycker det är viktigt att alla har kul på jobbet.

Vem är du?
Du fokuserar på dina styrkor och arbetar bra både i team och självständigt. Som kollega är du hjälpsam och delar med dig av dina kunskaper, så att vi snabbare kan förstå problem och hitta lösningar. För att trivas hos oss har du också ett driv att utvecklas.

Vårt löfte till dig
Du får kontinuerlig vidareutbildning och coachning i din yrkesroll. Arbetsuppgifterna är varierade och utmanande, men du får stöd av dina kollegor om du kör fast. Vi värdesätter dina styrkor och låter dig lösa problem på ditt sätt och leverera med kvalitet.

Utveckla din drömarbetsplats

Piktiv är ett litet företag, där alla har chans att påverka och förändra. Vi får hela tiden nya idéer som vi försöker realisera. Det är viktigt att alla trivs på jobbet och att vi har kul tillsammans.

Plugg-och-krubb-luncher

För att alla ska få utvecklas i sin yrkesroll avsätter vi regelbundet arbetstid för att tackla nya utmaningar och lära oss nya saker. Varje vecka bjuder vi in till lunch med vidareutbildning.

växa tillsammans

Ibland känns allt perfekt

Just nu söker vi

Systemutvecklare

Är du en tung backendutvecklare, fiffig frontendhacker eller en grym fullstackutvecklare (som tycker att alla lager är lika roliga)? Om du är riktigt duktig på C++, Java, TypeScript, JavaScript, CSS+, HTML5 eller något annat roligt språk så får du gärna höra av dig.

Det spelar ingen roll om du är en erfaren stjärna, precis nyutexaminerad eller självlärd. Ibland har vi också möjlighet att ta emot praktikanter och ex-jobbare.

Ring oss: +46 706 34 97 07
KONTAKTA OSS

Kom in på fika så snackar vi

Adress

Kaplansgatan 16 B, 541 23 Skövde

Älvtomtagatan 12, 703 42 Örebro

Telefon

+46 (0) 733 88 10 42

Skriv till oss