Vilken lösning ger bäst resultat?

Systemutveckling


Ett effektivt och högpresterande IT-system kan öka produktiviteten, lönsamheten och konkurrenskraften för företag i nästan alla branscher. Det avgörande för ett gott resultat är att man från starten har en tydlig målbild och specificerar kraven. Vem ska använda mjukvaran, när och till vad? Hur och när ska systemet kommunicera med andra system?

Bra systemutveckling handlar om att ta fram användarvänliga, stabila, skalbara och säkra mjukvarusystem, ofta med hänsyn till affärsregler, budget och en tajt tidsplan. Utan att tappa fokuset på användaren. Människan.

Vi växer så det knakar och letar efter både front- och
backendutvecklare – och så klart grymma fullstackutvecklare. Om du är duktig på C++, Java, TypeScript, JavaScript, CSS+, HTML5 eller något annat roligt språk så får du gärna höra av dig. Läs mer här.

Att bygga upp ett team med duktiga utvecklare, med rätt kompetenser och som jobbar för verksamhetens bästa, är både riskfyllt, tidskrävande och svårt. Dessutom är det en utmaning att hålla ihop laget när man väl fått dem att jobba bra tillsammans. Men det finns ett sätt att undvika både risker och skenande kostnader.

Låt oss växa din affär

Vi är ett gäng lyhörda och agila systemutvecklare, som sätter oss in i din affärsidé, arbetar resultatinriktat och samarbetar nära våra kunder. Vår iterativa arbetsmodell garanterar att din produktutveckling och effektivisering leder till bästa tänkbara resultat, där du får tät återkoppling mellan snabba sprintar.

»Piktiv levererar kompletta funktioner i testbara system med täta intervall. Vårt fokus är att ge dig snabb återkoppling på hur väl systemet uppfyller verksamhetens mål och ge dig möjligheten att ändra prioritering när kraven förändras.«
– Jonas Bjering, CEO

Våra utvecklare är vana att tackla komplexa, krävande och bångstyriga system, där kraven på säkerhet, prestanda och användarupplevelse är skyhöga. Många av våra kunder finns inom spel-, finans- och upplevelseindustrin. Vi går bortom det vanliga och satsar på något extraordinärt.

I många projekt är vi med från ax till limpa:

  • Förstudie
  • Utveckling
  • Driftsättning
  • Överlämning

Varje uppdrag ser olika ut, även om mycket av hantverket är detsamma. Vi bygger lösningar för komplexa system och fixar kluriga problem. Beroende på hur din organisation ser ut, och vilka kompetenser ni besitter, kan vi sedan fortsätta att stötta er som produktägare under hela systemets livslängd.

Vi kan ta ett helhetsansvar för din produktutveckling, samtidigt som hela vår process är transparent. Det innebär att du kan vara precis så delaktig som du vill under arbetets gång.

KONTAKTA OSS

Kom in på fika så snackar vi

Adress

Kaplansgatan 18, 541 34 Skövde

Älvtomtagatan 12, 703 42 Örebro

Telefon

+46 (0) 733 88 10 42

Skriv till oss