Spelutveckling


Spel som underhållningsform har de senaste åren vuxit enormt och är idag en industri som är större än Hollywood och den amerikanska sport-industrin tillsammans. Piktiv är lite unikt på så sätt att vi som konsultbolag utöver systemutveckling även erbjuder spelutveckling som tjänst.

Som leverantörer av spelutveckling har vi full koll på verktyg som Unity och Unreal Engine och erfarenhet av att leverera spel till både mobil, PC och konsoler. Vi drar givetvis också nytta av våra starka kunskaper inom generell systemutveckling även för spelutveckling.

Ett exempel på detta är vårt partnerskap med Coffee Stain Publishing där Piktiv levererar kontinuerliga uppdateringar och vidareutvecklar spelet Goat Simulator. Utöver vårt arbete med att porta Goat Simulator till Unreal Engine 4 så levererade vi under hösten 2020 en ny molnbaserad plattform för free to play-funktionalitet.

Vi behöver fler härliga medarbetare som brinner för spelutveckling. Om du är duktig på Unity, Unreal Engine, Blueprint, C#, C++ eller andra aspekter av spelutveckling så får du gärna höra av dig. Läs mer på vår karriärsajt.

Många av våra nuvarande medarbetare är tidigare studenter på Högskolan i Skövde som på Piktiv fått möjlighet att växa in i sina roller och är idag fullfjädrade konsulter med fokus på att leverera härliga spelupplevelser med hög kvalitet.

Låt oss bli din partner

Som din spelutvecklingspartner kan vi hjälpa dig att toppa leveranskapaciteten för något existerande eller leverera någonting helt nytt. Vi jobbar helst i team då vi är övertygade om att vi som team levererar med högre kapacitet och högre kvalitet än som enskilda resurser.

Baserat på dina behov kan vi sätta ihop ett skräddarsytt team som iterativt och med tät återkoppling levererar efter dina förväntningar. Du väljer själv om du vill gå in i rollen som produktägare eller låta oss ta ett helhetsansvar för produktutveckling. Det innebär att du kan vara precis så delaktig som du vill under arbetets gång.

KONTAKTA OSS

Kom in på fika så snackar vi

Adress

Kaplansgatan 18, 541 34 Skövde

Älvtomtagatan 12, 703 42 Örebro

Telefon

+46 (0) 733 88 10 42

Skriv till oss